Hvis du ønsker at støtte foreningen og vores medlemmer, vil vi blive meget glade!

Den bedste måde at støtte foreningen på er ved at sprede ordet om hvem vi er og hvad vi gør til de folk, du kender som ville være interesseret i at tage del i vores fantastiske fællesskab og sammenhold.

Det ville også hjælpe os hvis i har nogle opgaver/jobs til os, som vi kan tage ud til og hjælpe med. Dette er langt det bedste for os da vi igennem vores jobs kan give  mest til vores medlemmer og vores fællesskab i og omkring Hjørring kommune.

Hvis i har nogle værktøjer, redskaber eller materialer som i ikke længere står og skal bruge men som stadig er i fin funktionel stand, kan vi sikkert godt bruge det her ude hos os. Skriv endelig til os på info@nemizis.dk hvis dette er tilfældet.

Vi ved også godt at mange folk allerede snakker om os og hjælper os så meget de kan, men stadig ønsker at hjælpe os og vores medlemmer endnu mere. Derfor har vi nu lavet en mulighed for at lave en direkte penge donation til vores forening!

Vi vil understrege at det er 100% frivilligt om man vil gøre dette og vi på INGEN måder er i penge nød. Dette er UDELUKKENDE penge som vil gå direkte til arrangementer, oplevelser, Inventar og fornøjelser til vores medlemmer. INGEN af pengene går til administration, bestyrelsen eller direkte i medlemmers egen penge pung.